Blauer Randstreifen
  • Pia Brunner
Impressum

Pia Brunner
Weißhausstr. 25
50939 Köln
Tyskland
Tlf:. (49) 0151 1021 9531
E-Mail: ObscureMyEmail
Design og tekst på hjemmesiden Debüser & Bee
Oprettelse af hjemmesiden af schauWEB.de schauweb.de
Ansvar for indhold:
Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for eget indhold på disse sider. Vi er imidlertid som tjenesteudbyder ikke forpligtet til at overvåge overført eller lagret ekstern information.

Ansvar for links:
Vores tilbud indeholder links til eksterne hjemmesider for tredjeparter, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for disse eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet på de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på tidspunktet for sammenkædning. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for sammenkædning.
En permanent indholdskontrol af de linkede sider er imidlertid ikke rimelig uden konkret bevis for en overtrædelse. Ved meddelelse af overtrædelser fjerner vi straks sådanne links.

Ophavsret
Indholdet og værkerne på disse sider, der er oprettet af webstedets operatører, er underlagt tysk lov om ophavsret. Reproduktion, forarbejdning, distribution og enhver form for udnyttelse uden for grænserne for ophavsret kræver det skriftlige samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af dette websted er kun til privat, ikke-kommerciel brug.
For så vidt indholdet på denne side ikke blev oprettet af operatøren, overvejes ophavsret til tredjeparter. Navnlig identificeres tredjepartsindhold som sådan. Hvis du stadig skal være opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi om en note. Ved meddelelse af overtrædelser fjerner vi straks sådant indhold.
Anmeldung